Print
Category: Stagiunea 2016-2017

Spectacolul „Gulliver”, produs ca urmare a experienței echipei formate din regizorul de teatru Radu Dinulescu și artistul belgian Armand Richelet-Kleinberg, grafician, muzician și producător de film, propune o îmbinare a universului animației păpușilor cu imaginile 3D stereoscopice. Este un spectacol vizual, non-verbal, fiind, până în prezent,  cel mai elaborat dintre toate producțiile realizate de echipa Radu Dinulescu - Armand Richelet Kleinberg.

Gulliver, un copil din zilele noastre, de vreo 8 - 9 ani, este atât de pasionat de jocurile video, încât ajunge să fie absorbit literalmente în lumea virtuală. Astfel, aterizează într-o altă dimensiune, unde personajele din jurul său sunt minuscule, iar el devine un uriaș virtual.

Inițial interacțiunea cu micuții locuitori din Lilliput nu este una plină de amabilitate, însă Gulliver reușește să se împrietenească cu ei și îi salvează de la două mari pericole: atacul unei armate inamice și un incendiu devastator. În semn de prietenie, prințesa liliputană îi dedică un număr de acrobație pe sârmă - simbol al nobleții liliputanilor.

Totuși, aventura lui Gulliver se sfârșește, iar el se trezește la realitate, conștientizând că totul a fost un vis, o poveste virtuală, un joc... 3D.

Cu: Zentania Lupșe, Consuela Egyed, Alex Pop, Florian Silaghi

Regia artistică și scenariul: Radu Dinulescu 
Concept și imagine 3D: Armand Richelet Kleinberg 
Scenografia: Csüri Emese

Data premierei: 19 februarie 2017

Vârsta publicului vizat: 5+

Durata spectacolului: 45 min.    

Participări la Festivaluri: