Print
Category: Noutăți

Teatrul Regina Maria a reușit să aducă bucurie și speranță în sufletele copiilor din județul Bihor și în cadrul celei de-a II-a ediții a evenimentului „Crăciun în Ținutul Păpușilor”, care a avut loc în perioada 2-18 decembrie. Ediția de anul acesta a cuprins 14 spectacole jucate la Sala Arcadia și la Sala Mare și a adus o notă distinctivă prin integrarea a două campanii de sensibilizare, realizate în colaborare cu DGASPC Bihor.

Campania „Un dar de Crăciun”: Un spectacol caritabil și cadouri pentru cei mici
Campania „Un dar de Crăciun” s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, aflați în grija asistenților maternali. În cadrul acestei campanii, spectacolul „Cei trei purceluși” a fost jucat la Sala Arcadia în data de 13 decembrie, iar fiecare copil a primit un mic dar, oferit cu sprijinul sponsorilor Transtronic Oradea și Asociația Folclor fără frontiere.

Campania „Îndeplinește o dorință”: 98 de dorințe îndeplinite prin implicarea comunității
Inițiată sub sloganul „Îndeplinește o dorință”, campania cu același nume s-a concentrat pe dorințele și nevoile copiilor și adolescenților aflați în casele de tip familial ale DGASPC Bihor. Copiii au fost invitați să își exprime fiecare dorințele de Crăciun printr-o scrisoare. Toate scrisorile lor au fost scanate și puse online pe platforma dedicată campaniei, www.indeplinesteodorinta.ro, unde au putut fi consultate și alese de către cei dornici să se implice. Toate cele 98 de dorințe au fost îndeplinite, cadourile au fost centralizate la Teatrul Regina Maria, apoi distribuite de către Moș Crăciun împreună cu echipa campaniei.

Mulțumim echipei NRGO (www.nrgo.ro) pentru oferirea website-ului www.indeplinesteodorinta.ro, doamnei Aura Joldoș, care a preluat peste 40 de scrisori din campanie, West Market Oradea, www.peruciprofesioniste.ro și Moka GSM. De asemenea, mulțumim echipei DGASPC Bihor pentru colaborarea reușită și pentru implicarea cu toate forțele în realizarea campaniei și, mai ales, mulțumiri speciale se cuvin fiecărei persoane cu suflet mare care a ales să îndeplinească o dorință.

Le mulțumim tuturor celor care au ales să se implice alături de noi în această ediție a evenimentului „Crăciun în ținutul păpușilor” și le dorim Sărbători Fericite și un An Nou cu vești bune!