Folosim cookie-uri | We use cookies
×

Spectacole

Teatrul Regina Maria și Centrul de Cultură al Județului Bihor au deosebita plăcere de a vă invita la spectacolul aniversar „Un pământ numit România”, care va avea loc în data de 1 decembrie, de la ora 18:00, la Sala Mare a Teatrului, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României.

Moștenirea folclorică românescă, indiferent de modalitatea sa de expresie, fie că că este vorba de cânt, vers, joc, datini sau port, reflectă spiritualitatea și filosofia populară autohtonă. Sărbătorirea unui eveniment istoric de o asemenea însemnătate, precum Marea Unire de la 1 decembrie 1918, care a reîntregit hotarele țării și a consolidat identitatea națiunii, redând poporului unitatea teritorială, nu putea să nu stea sub semnul datinilor și al tradițiilor care au fost un liant puternic în menținerea identității și autenticității.

Evenimentul reunește mai multe instituții de cultură cu specific folcloric din județul Bihor. Vor urca pe scenă Ansamblul Artistic Profesionist „Crișana”, Ansamblul „Datina” din Aleșd și Grupul vocal „Lioara” al Școlii de Arte „Francisc Hubic” din Oradea.

Identitatea unui popor este întregită și de caracterul cult, motiv pentru care momentele folclorice vor fi acompaniate de interludii poetice susținute de actorii Giorgiana Coman și David Constantinescu.

Scenografia: Oana Cernea

 

Ansamblul Artistic Profesionist „Crișana” aduce tradițiile românești mai aproape de copii și îi invită să descopere pas cu pas frumosul univers al folclorului în concertul educativ TRADIȚII.

Elevii vor avea ocazia să vadă evoluând pe scenă orchestra, trupa de dans a ansamblului, pe soliștii instrumentiști Petrică Popa și Stângaciu și pe soliștii vocali Leontin Ciucur și Otilia Haragoș Seghedi, care vor prezenta:

  1. Evoluția orchestrei: evoluția de la taraf la orchestră, instrumentele muzicale, compartimentele și componentele acestora; orchestra va interpreta ilustrativ două suite;
  2. Tipuri de melodii populare din Bihor:soliștii vocali Leontin Ciucur și Otilia Haragoș Seghedi vor interpreta câteva melodii specifice din zonă;
  3. Instrumente muzicale: Petrică Popa va prezenta instrumentele de suflat, iar Stângaciu evoluția viorii cu goarnă;
  4. Dansuri populare din Bihor:vor descoperi caracteristici ale dansurilor din Bihor, moment urmat și de câteva dansuri.

Durată spectacol: 50 minute

 Spectacole susținute:

- 12.11.2021, orele 11:00 și 12:30 


Ansamblul Artistic Profesionist „Crișana” al Teatrului Regina Maria vă invită vineri, 12 noiembrie, de la ora 18:00, la Sala Mare să vă bucurați de un spectacol folcloric tematic: „Armonii de toamnă”. Îndrăgiții artiști ai ansamblului: Otilia Haragoș Seghedi, Petrică Popa, Leontin Ciucur, Stângaciu, orchestra și corpul de dans vor prezenta momente folclorice care îmbină armonios muzica și dansul popular, pornind de la cele două trăsături caracteristice toamnei: jocul și voia bună care adună oamenii împreună în perioada culesului, dar și melancolia serilor lungi și răcoroase, care invită la cugetare adâncă și visare.

Invitații speciali ai evenimentului sunt soliștii de muzică populară Valeria și Traian Ilea, interpreți ai celebrei melodii „Pușca și cureaua lată”.

Vă invităm, așadar, să petreceți alături de noi o seară de toamnă fermecătoare, în spirit românesc!

Ansamblul Artistic Profesionist „Crișana” vă invită la concertul folcloric „Cântecul și voia bună”, pentru a vă bucura de o seară românească autentică, plină de voioșie, cu invitați speciali, apariții care debordează de veselie și energie frumoasă: Cornelia și Lupu Rednic și Ana Ilca Mureșan. Ne vor încânta, de asemenea, îndrăgiții interpreți bihoreni Violeta Gherman, Otilia Haragoș Seghedi și Leontin Ciucur. Voia bună va răsuna și din instrumentele artiștilor Mitică Negrean și Florin Bonțu. Seara va fi armonios completată de orchestra și corpul de dans al Ansamblului Artistic Profesionist Crișana.

Regia artistică: Leontin Ciucur
Scenografia: Oana Cernea
Dirijor: Adrian Miescu
Coregrafia: Ion Bencheci
Prezentare: Pavel Sîrghi

Lumini: Sorin Precup și Nagy Attila Sandor
Sunet: Sorin Domide
Proiecție video: ing. Sergiu Domide

Data premierei: 26 august 2021, Sala Mare a TRM
(reprogramat din 15 iulie)

Concertul extraordinar „Cântec și joc din străbuni”, care va avea loc joi, 1 iulie, de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria, îl are ca invitat special pe cunoscutul interpret de muzică tradițională din zona Țării Lăpușului, Grigore Leșe.

Doctor în muzică și profesor la Universitatea de Muzică din București, Grigore Leșe este un adevărat ambasador al tradițiilor populare românești, numărându-se printre puținii interpreți care păstrează și transmit mai departe nealterată frumusețea și profunzimea lor neaoșă.

Poporul nostru a reușit mereu să-și transpună bucuriile, suferințele, aspirațiile și învățămintele în cântec și joc, acestea fiind o bogăție de neprețuit a moștenirii folclorice. Cântecul popular, cu precădere, a pătruns adânc în spiritualitatea românească, fiind un adevărat purtător al filosofiei poporului român.

Repertoriul lui Grigore Leșe este constituit exclusiv din cântece străvechi, care aduc în contemporaneitate o fărâmă din înțelepciunea arhaică a străbunilor noștri, creând un liant puternic între prezent și trecut, atât de necesar în construirea și menținerea identității și autenticității.

Alături de invitatul special, vor urca pe scenă și orchestra și corpul de dans al ansamblului, soliștii vocali Leontin Ciucur, Otilia Haragoș Seghedi, Bianca Popa – finalistă a showului de televiziune „Vedeta populară”, transmis de TVR1 – și artiștii instrumentiști Stângaciu și Petrică Popa.

Concertul Folcloric „Dragu mi-i lume să-ți cânt” va fi suținut de Ansamblul Artistic Profesionist Crișana la Sala Mare a Teatrului Regina Maria, în data de 24 iunie 2021, începând cu ora 19:00. Spectacolul se va desfășura pe tematica Sărbătorii de Sânziene (24 iunie). În tradiția populară veche Sărbătoarea de Sânziene era numită pe alocuri și Cap de vară sau Drăgaica. Se consideră că Sânzienele provin dintr-un cult roman deoarece denumirea folosită în Ardeal sau Maramureș vine din latinescul – Sancta Diana – zeița vânătorii și a castității. De Sânziene, fetele culeg flori galbene pe care le împletesc în cununițe ce se pun la porți și la ferestre, considerând, conform tradiției, că vor ocroti casa și vor aduce sănătate și belsug. Aceste cununițe erau puse de tinerele fete sub pernă în speranța că astfel își vor visa ursitul.

În program: orchestra și corpul de balet dans a ansamblului, soliștii Otilia Haragoș Seghedi, Leontin Ciucur, soliștii instrumentiști Petrică Popa, Stângaciu, mai tinerii cursanți de la Atelierele Crișana, Alex Lucaciu și Mădălina Markus, precum și invitați de seamă: soliștii Alexandru Pop și Ionela Moruțan.

Dirijor: Adrian Miescu
Coregrafia: Ion Bencheci
Scenografia: Oana Cernea
Prezentare: Andrian Locovei și Angela Tanko
Lumini: Sorin Precup și  Attila Nagy
Sunet: Sorin și Sergiu Domide
Regia tehnică : Bogdan  Baciu
Scenariul și regia artistică: Leontin Ciucur

Dragobetele este una dintre cele mai frumoase sărbători străvechi ale poporului român. Numele sărbătorii vine de la Dragobete, zeu al tinereții, al veseliei și al iubirii, fecior chipeș și puternic, care se credea că aduce iubirea în casă și în suflet.

Ansamblul Artistic Profesionist "Crişana" organizează, vineri, 8 martie 2019, de la ora 19, la Teatrul Regina Maria, un concert extraordinar dedicat Zilei Internaţionale a Femeii, invitaţi speciali fiind Ovidiu Homorodean şi soţii Valeria şi Traian Ilea.

Spectacolul intitulat "De ziua ta" va fi prezentat de tânăra actriţă Maria Teişanu, interpreţi fiind Felicia Costin, Petrică Popa, Cornelia Covaciu, Luminiţa Tomuţa, Stângaciu, Cornel Borza, Leontin Ciucur şi corpul de dansatori ai ansamblului.

Aceştia vor fi acompaniaţi de orchestra Ansamblului Crişana, condusă de Adrian Miescu. Coregraf este Ion Bencheci, regia tehnică este semnată de Bogdan Baciu, iar scenografia Amalia Buie. De sunet va fi responsabil Sorin Domide, de lumini Sorin Precup, iar regia artistică îi apaţine lui Leontin Ciucur.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a teatrului de marţi până vineri în intervalul orar 10:00 – 18:00 şi sâmbăta între orele 10:00-13:00. Se pot achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol sau online pe biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0372/368.475.

 

Ansamblul Artistic Profesionist Crişana va susţine, pe 24 ianuarie 2019, de la ora 19, spectacolul "Uniţi în cuget şi-n simţiri" dedicat Unirii Principatelor Române.

Pe lângă interpreţii bihoreni, pe scenă vor urca şi două invitate: Niculina Stoican şi Mioara Velicu.

Spectacolul va fi prezentat de actorul George Voinese, care îi va introduce pe spectatori în atmosfera din 1859, când s-a înfăptuit Mica Unire. Pe scenă vor urca Felicia Costin, Petrică Popa, Cornelia Covaciu, Luminiţa Tomuţa, Stângaciu, Leontin Ciucur şi corpul de dansatori ai ansamblului.

Soliştii vor fi acompaniaţi de orchestra Ansamblului Artistic Profesionist Crişana, condusă de maestrul Adrian Miescu. Regia artistică a spectacolului este semnată de Leontin Ciucur, directorul ansamblului.

Biletele s-au pus în vânzare şi pot fi achiziţionate de la agenţia Teatrului - de marţi până vineri între orele 12 şi 18, respectiv în weekend între orele 10 şi 13 - şi online, pe biletmaster.ro.

«De Ziua Naţională a României, sala de spectacole a Teatrului Regina Maria s-a dovedit neîncăpătoare pentru sutele de orădeni veniţi să se bucure de un regal folcloric susţinut de Ansamblul Artistic Profesionist Crişana.

Gazda evenimentului a fost actorul Eugen Ţugulea, cel care a şi regizat întregul spectacol folcloric dedicat Centenarului Marii Uniri. Pe lângă recitalul de poezie susţinut de Eugen Ţugulea, orădenii au fost încântaţi de dansurile populare ale dansatorilor Ansamblului, dar şi de soliştii vocali: Leontin Ciucur, Luminița Tomuța, Cornelia Covaciu, Otilia Haragoş, Felicia Costin şi Cornel Borza. Au fost acompaniaţi de orchestra condusă de dirijorul Adrian Miescu, iar coregrafia a fost realizată de către Daniel Sandro. Auditoriul s-a lăsat încântat şi de momentul artistic susţinut maestral de Petrică Popa. Spectatorii au fost şi ei implicaţi în reuşita acestui spectacol, s-au prins cu toţii într-o horă şi au ieşit afară, în faţa Teatrului, înconjurând statuia Reginei Maria şi cântând „Hora Unirii”. 

Până la începerea spectacolului, orădenii au putut admira expoziţia „Portrete ale Unirii”. Prin grija Asociaţiei Cei 40 de Mucenici şi a Asociaţiei Urmaşii Marii Uniri, în aceste zile, orădenii au putut cunoaşte poveştile de viaţă ale acelor bihoreni care, în urmă cu 100 de ani, au fost părtaşi la momentul de la 1 decembrie 1918 de la Alba Iulia. De asemenea, la finalul spectacolului, orădenii au putut admira retragerea cu torţe şi un frumos foc de artificii.»    (Redacţia Crişana, 04.12.2018.)

Ansamblul Artistic Profesionist Crișana, din cadrul Teatrului Regina Maria, în parteneriat  cu Televiziunea Română și Consiliul Județean Bihor, prezintă miercuri în data de 28 martie 2018, două Concerte Extraordinare TEZAUR FOLCLORIC. Acestea vor avea loc la Sala Mare a Teatrului Regina Maria din Oradea și ulterior vor fi difuzate la televiziunea națională TVR1 în patru ediții ale emisiunii Tezaur Folcloric, una dintre acestea fiind dedicată Centenarului Marii Uniri.

Primul concert va începe la ora 17:00 și va cuprinde momente interpretate de următorii artiști: Oana Bozga, Stana Stepănescu, Ciprian Pop, Otilia Haragoș Seghedi, Cornelia Covaciu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Sebastian Stan, Ovidiu Homorodean, Mirela Mănescu Felea, Grupul Florica Ungur (Nicoleta Rab, Florina Puşcău, Daniela Lele, Andreea Suciu, Mădălina Ilea, Iulia Lucaciu), Leontin Ciucur, Stângaciu și Stângaciu jr., Cornel Borza, Sava Negrean Brudașcu.

Cel de-al doilea concert va începe la ora 20:00 și va fi susținut de: Felicia Costin, Luminița Tomuța, Petrică Mureșan, Bogdan Cioranu, Mihaela Grec, Marius Brutaru, Petrică Popa, Bihoreni In memoriam Florica Duma (Ionel Ban, Nicoleta Rab, Andrei Corb, Florina Puşcău, Ciprian Mocan, Andreea Suciu, Daniela Lele, Mădălina Ilea, Iulia Lucaciu), Constantin Bahrin, Alexandru Pugna, Cornel Borza, Taraf viori cu goarnă (Zbiciu, Stângaciu şi Stângaciu jr, Dan Moisa, Mitică Negrean) Leontin Ciucur, Ionuț Fulea.

Bihorenii sunt invitaţi, pe 28 februarie 2018, la spectacolul folcloric "Cântecele neamului", dedicat Centenarului Marii Uniri şi organizat de Uniunea Vatra Românească – Filiala Bihor, alături de Consiliul Judeţean Bihor, Teatrul Regina Maria şi Ansamblul artistic profesionist "Crişana" din Oradea, la Teatrul Regina Maria.

Începând cu ora 19, pe scenă vor urca soliştii Bianca Popa, Alexandru Carţiş, Mădălina Ilea, Maria Haiduc, Otilia Haragoş Seghedi, Felicia Costin, Petrică Popa, Cornelia Covaciu, Luminiţa Tomuţa Baba, Stângaciu, Cornel Borza, Leontin Ciucur, orchestra şi corpul de balet / dans ale Ansamblului artistic profesionist "Crişana". Dirijor va fi Adrian Miescu, coregraf Daniel Sandro, iar regia artistică aparţine lui Leontin Ciucur.

Concertul va prilejui întâlnirea iubitorilor de folclor cu cântece care au însoţit istoria neamului românesc, iar intrarea va fi liberă. Totuşi, doritorii trebuie să-şi facă rezervare la Agenţia de Bilete a Teatrului sau online pe www.biletmaster.ro, începând de vineri (între orele 12 - 18), sâmbătă şi duminică (10 - 13), marţi şi miercuri (12 - 18).

​«Un spectacol aplaudat la scenă deschisă - Pe-al nostru steag e scris Unire!

Ansamblul Artistic Profesionist Crişana a susţinut miercuri, 24 ianuarie 2018, la Sala Arcadia, spectacolul „Pe-al nostru steag e scris Unire”. Regia acestei producţii artistice menite să aducă bucurie şi să reînvie o importantă victorie istorică a fost semnată de actorul Eugen Ţugulea.

Spectacolul “Pe-al nostru steag e scris Unire” s-a bucurat de un deosebit succes în rândul orădenilor, sala de spectacole a Teatrului Arcadia devenind neîncăpătoare miercuri, 24 ianuarie. Sute de orădeni s-au bucurat de un spectacol special, în cadrul căruia regizorul Eugen Ţugulea a sugerat motivele care au dus la Unirea celor două Ţări Române n anul 1859. Repertoriul, plin de lirism şi emoţie, a cuprins piese folclorice cunoscute şi îndrăgite de public, atât din  zona Moldovei şi a Ţării Româneşti, cât şi din zona Bihorului. Timp de mai bine de o oră, soliştii Otilia Haragoş Seghedi, Felicia Costin, Cornelia Covaciu, Luminiţa Tomuţa Baba, Cornel Borza şi Leontin Ciucur au încântat spectatorii, aducându-le în suflet atmosfera de sărbătoare. Soliştii au fost acompaniaţi de orchestra şi corpul de balet al Ansamblului Artistic Profesionist Crişana, sub coordonarea dirijorului Adrian Miescu şi a coregrafului Daniel Sandro. La finele spectacolului, în aplauzele entuziaste ale orădenilor, artiştii au interpretat Hora Unirii.»   (Andreea Costea, Crişana, 26-01-2018)

 

Ansamblul Artistic Profesionist Crișana are deosebita plăcere de a vă invita vineri, 12 mai 2017, de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria, pentru a vă bucura de muzica, dansul și frumosul port românesc, la Concertul Extraordinar "Din Bihor până-n Banat",  regizat de Leontin Ciucur.

Ansamblul poartă cu succes stindardul folclorului românesc de pe întreg cuprinsul țării și a dovedit lucrul acesta în numeroase festivaluri internaționale. Prin Concertul Extraordinar "Din Bihor până-n Banat" artiștii ansamblului aduc în fața publicului nestemate ale folclorului din cele două zone ale țării noastre. Două ore de spectacol, în care îi veți putea aplauda pe soliștii Simona Costin, Otilia Haragoș Seghedi, Felicia Costin, Cornelia Covaciu, Mitica Negrean, Florin Bontu, Luminița Tomuța, Petrică Popa, Stângaciu, Leontin Ciucur și Cornel Borza. Orchestra și corpul de balet al ansamblului vă vor răsfăța cu muzică și dansuri tradiționale specifice Bihorului și Banatului, conduși de bagheta atentă a dirijorului Adrian Miescu. Evenimentul va fi prezentat de actorul Trupei Iosif Vulcan, Andrian Locovei, care împărtășește talentul și dragostea pentru muzică.

În prag de sărbătoare, Consiliul Judeţean Bihor, Teatrul Regina Maria şi Ansamblul Artistic Profesionist „Crişana” vă invită la Concertul extraordinar de pricesne şi cântece tradiţionale – „Primăvară, primăvară”, ce va avea loc luni, 10 aprilie 2017, de la ora 19:00, la Sala mare a Teatrului Regina Maria.

În concert veţi putea urmări orchestra ansamblului condusă de maestrul Adrian Miescu, corpul de balet/dans cu obiceiuri tradiţionale, precum şi soliştii vocali: Simona Costin, Otilia Haragoş Seghedi, Felicia Costin, Cornel, Covaciu, Luminiţa Tomuţa, Cornel Borza şi Leontin Ciucur.

Invitaţi speciali în concert vor fi: Mirela Mănescu Felea, Alexandru Pugna şi Cristian Pomohaci.

„Sala Casei de Cultură a Sindicatelor s-a umplut, miercuri seară - 20.04.2016. - la concertul "Din Bihor în toată ţara", care a inclus lansarea unui nou CD al interpretului bihorean Cornel Borza, intitulat "Când am plecat de-acasă".

Spectacolul a fost un adevărat maraton folcloric şi s-a întins pe mai bine de cinci ore, între invitaţi numărându-se câţiva dintre cei mai reprezentativi cântăreţi din Moldova, Oltenia, Banat şi Maramureş. Toţi au mărturisit pe scenă că sunt prieteni de suflet ai colegului lor de cântec, Cornel Borza. De altfel, gazda a şi interpretat, în duet cu olteanul Gelu Voicu, una dintre melodiile celebre ale lui Borza, şi anume "Tepe lepe prin urzici", spre încântarea publicului.

Un recital cum rar se vede la Oradea a prezentat şi Benone Sinulescu, în repertoriul căruia a intrat şi romanţa "Ionică", prin care invitatul a reuşit să-i emoţioneze pe spectatorii orădeni.

Cântece de inimă şi dor au interpretat adevăraţi profesionişti ca Sava Negrean Brudaşcu, Daniela Condurache, Florica Duma, Mărioara Deac, Anghelina Timiş Lungu, Petrică Mureşan şi mulţi alţii. De asemenea, pe scenă a urcat şi un grup de şase interprete tinere care au cântat melodii ale regretatei Florica Ungur.

Concert extraordinar de colinde  –  Data concertului: 13 decembrie 2015

Dirijor: Adrian Miescu  –  Scenografia: Ianis Vasilatos

«Ansamblul Artistic Profesionist Crişana a reuşit să prezinte, duminică seară, un spectacol cum rar se mai întâlneşte pe scenele locale, axat pe tradiţiile şi obiceiurile de Crăciun specifice zonei noastre. Drept urmare, spectacolul "De sărbători în Bihor", de la Teatrul Regina Maria, a avut un decor adecvat serii de Ajun, pe scenă fiind amenajată o curte şi o casă tradiţională, cu masă îmbelşugată şi colaci prunceşti.

Pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, Ansamblul Artistic Profesionist Crişana îi invită pe orădeni la un spectacol tematic, cu suite orchestrale, dansuri din mai multe zone ale României, poezii, precum şi cântece istorice la Teatrul Regina Maria.

Cântecele vor fi interpretate de Ionel Ban, Simona Costin, Otilia Haragoş, Viorica Bradea, Cornelia Covaciu, Luminiţa Tomuţa, Voichiţa Mihoc, Cornel Borza, Leontin Ciucur. Invitatul special al spectacolului va fi Mariana Deac. Poeziile vor fi recitate de Zentania Lupşe şi Andrian Locovei.

Dirijorul spectacolului este Adrian Miescu, regizorul artistic Leontin Ciucur, sunetul fiind asigurat de Zoltan Agod, iar scenografia de Ianis Vasilatos.

Spectacolul, susţinut de Primăria Oradea şi Consiliul Judeţean Bihor, va începe de la ora 19. Preţul unui bilet este de 15 lei în sală şi în loji şi de 10 lei la balcon. Acestea pot fi cumpărate de la agenţia teatrului, deschisă de luni până vineri între orele 10.00- 19.00 şi sâmbătă şi duminică între orele 10.00-13.00 sau cu o oră înaintea spectacolului. De asemenea, biletele pot fi achiziţionate online, de pe www.biletmaster.ro.

Data concertului: 01.12.2014.

Concert de romanţe de petrecere

Pentru a sărbători Ziua Internaţională a Femeii, Teatrul Regina Maria, prin Ansamblul Artistic Profesionist Crişana, organizează pe 7 martie 2014, un spectacol dedicat doamnelor şi domnişoarelor.

Concertul "Pentru tine draga mea - de la inimă la inimă" va avea loc de la ora 19, la sala Arcadia. "Spectacolul de romanţe şi cântece de petrecere va fi susţinut de soliştii ansamblului: Ionel Ban, Simona Costin, Felicia Costin, Viorica Bradea, Cornelia Covaciu, Luminiţa Tomuţa, Voichiţa Mihoc, Cornel Borza. Orchestra sub conducerea concert maestrului Liviu Buţiu îi va încânta pe spectatori cu suite special concepute pentru eveniment", au anunţat organizatorii.

Amfitrionii evenimentului vor fi actorii Andrian Locovei şi Şerban Borda, care vor recita şi poezii.

Scenografia: Amalia Judea

Regia artistic: Daniel Vulcu

Ansamblul Artistic Profesionist „Crişana” vă invită duminică, 24 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria pentru a sărbători împreună prin concertul extraordinar „Hai să dăm mână cu mână” un eveniment de mare însemnătate naţională – Mica Unire sau Unirea Principatelor Române sub Alexandru Ioan Cuza de la 24 ianuarie 1859.

Gazdele evenimentului nu sunt nimeni alţii decît Alexandru Ioan Cuza şi Moş Ion Roată, interpretaţi de îndrăgiţii actori Andrian Locovei şi George Voinese, care vor avea oaspeţi de seamă din vechile provincii româneşti: Ţara Românească şi Moldova. Împreună cu artiştii bihoreni, aceştia îşi vor da mână cu mână într-un concert de zile mari şi ne vor încânta cu crâmpeie de folclor din fiecare regiune a ţării.

×

TOP