Print
Category: Noutăți - Trupa Iosif Vulcan

Începutul de stagiune la Teatrul Regina Maria dă startul participărilor celor două trupe de teatru, Trupa „Arcadia” și Trupa „Iosif Vulcan”, la festivaluri de profil din țară.

Trupa Arcadia este deja în drum spre ediția a VI-a a Festivalului Internațional de Teatru Independent „Comic 7 B” din Buzău, unde va juca spectacolul „Băiețelul care se putea mușca de nas”, de Alex Moldovan, regia Selma Dragoș, coregrafia Smaranda Găbudeanu, în 24 septembrie, de la ora 18:00, în Amfiteatrul din Parcul Tineretului.

De la Buzău, se vor îndrepta spre Timișoara, unde vor juca în 27 septembrie, de la ora 18:00, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin” spectacolul de umbre nonverbal 1+1=1 în cadrul Festivalului Internațional de Animație „Sub masca lui Merlin”.

Trupa Iosif Vulcan este invitată cu spectacolul „Genul acuzativ”, text și regie: Mimi Brănescu, la două festivaluri: Săptămâna Teatrului Tânăr din Buzău, unde se va juca vineri, 1 octombrie, de la ora 19:00, la Teatrul „George Ciprian”, și la prima ediție a Festivalului Internațional de Teatru și Arte Performative „Dialog ” din Brăila, unde se va juca în data de 3 octombrie, de la ora 18:00, la Sala Mare aTeatrului „Maria Filotti”.

Le dorim mult succes colegilor noștri și suntem convinși că vor cuceri publicul oriunde ar merge.

Orădenii se vor bucura la rândul lor în luna octombrie de o mulțime de surprize teatrale! Programul poate fi consultat pe site-ul Teatrul Regina Maria și pe paginile de Facebook ale celor două trupe, iar biletele se pot achiziționa de la agenția teatrului (deschisă de marți până vineri între orele 10:00-14:00 sau cu o oră înainte de spectacolele de la Sala Mare), online de pe Eventim.ro sau cu o oră înainte de spectacole de la fața locului (în limita locurilor disponibile).

--------------------------

Florina Dometi
secretar literar
Teatrul Regina Maria