Folosim cookie-uri | We use cookies
×

Program

PROGRAMUL LUNII NOIEMBRIE 2020

     Pentru reprezentațiile programate în luna noiembrie, inițial se vor putea face doar rezervări, urmând ca achiziționarea biletelor să aibă loc în momentul în care există certitudinea că evenimentele pot fi susținute.

    Spectatorii care rezervă locuri vor fi contactați din partea Teatrului Regina Maria, cu cel puțin 48 de ore înainte de desfășurarea evenimentului de care sunt interesați, pentru a fi informați dacă spectacolul va avea loc sau se amână/anulează. Dacă reprezentația se va susține, pentru confirmarea locurilor rezervate, spectatorii vor trebui să achite contravaloarea biletelor la Agenția Teatrului.

📝 Rezervări se pot face:
• prin Agenția teatrului, fie la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fie personal sau la numărul de telefon 0359 452 324, conform programului (marți și joi în intervalul orar 14-18 și sâmbătă între orele 10-12)
• la numerele de telefon 0753 404 257 (Trupa Iosif Vulcan) și 0752 165 001 (Trupa Arcadia) – departamentul de organizare spectacole
• printr-un mesaj direct pe paginile de Facebook Teatrul Regina Maria/Teatrul Arcadia

    Indiferent de modalitatea aleasă pentru a rezerva bilete la spectacolul preferat, pentru o organizare eficientă, vă rugăm să ne puneți la dispoziție următoarele informații, cu mențiunea că acestea vor fi utilizate doar pentru a vă ține la curent cu situația reprezentației pentru care ați rezervat bilete:

👤 Nume și prenume
 Adresă de e-mail
📞 Număr de telefon

💬 De asemenea, pentru rezervările solicitate prin e-mail sau pe Facebook, vă rugăm să scrieți titlul spectacolului și data în care acesta are loc, împreună cu numărul de locuri pe care doriți să le rezervați.

Nu există articole în această categorie. Dacă pe această pagină există subcategorii, acestea pot conține articole.

×

TOP