Tipărire
Categorie: Noutăți

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul Eventim.ro sau de la Agenția Teatrului.

Programul Agenției de Bilete este următorul:

Luni: închis
Marți: închis
Miercuri - vineri: 14:00 - 19:00
Sâmbătă și duminică: 16:00 - 19:00

Pentru mai multe informații legate de bilete și rezervări, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0359 452 324 în intervalul orar menționat sau să scrieți un e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Biletele achiziționate pentru spectacolele anulate în toamnă, care se regăsesc în programul lunii februarie, sunt valabile la reprezentațiile de luna aceasta, cu condiția ca locul să fie confirmat în prealabil.

Spectatorii care și-au achiziționat bilete la alte spectacole decât cele care se regăsesc în programul lunii ianuarie, care au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus și nu au returnat biletele, pot alege să vizioneze spectacole din programul lunii februarie, cu condiția să-și confirme locul fie la numărul de telefon: 0359 452 324, fie pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și să prezinte biletul achiziționat la intrare. Din cauza limitării de locuri la 30% din capacitatea sălii, oferta este valabilă în limita locurilor disponibile.

Teatrul Regina Maria își rezervă dreptul de a face modificări în program!

Pentru asigurarea desfășurării activității teatrului în condiții de siguranță sanitară, vă rugăm să respectați măsurile impuse pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus.

Teatrul Regina Maria este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul Județean Bihor.