Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Arcadia

După scurta vacanță de sărbători, iată-ne în plină febră creativă: Teatrul Regina Maria vă pregătește un număr de nu mai puțin de patru premiere care vor avea loc începând cu luna mai. Astfel, la Trupa Iosif Vulcan se repetă două spectacole: “Sfârşit de partidă” de Samuel Beckett, în regia lui Emil Sauciuc (cu o distribuţie formată din Petre Ghimbăşan, Şerban Borda, Tiberiu Covaci şi Mirela Niţă-Lupu) şi “Phantom Pains” de Vasilii Sigariov, în regia lui Bogdan Huşanu (cu Alexandru Rusu, Pavel Sîrghi şi Mihaela Gherdan).

La Trupa Arcadia pregătim o surpriză celor mici şi mari deopotrivă: o adaptare după basmul lui Ion Creangă, “Capra cu trei iezi”, în regia lui Daniel Vulcu. Surpriza constă în apariţia specială a îndrăgiţilor magicieni orădeni, Eduard şi Bianca.

Nici membrii Ansamblului Artistic Profesionist Crişana nu se lasă mai prejos, astfel că şi ei pregătesc un spectacol premieră: un “Concert In Memoriam Elisabeta Pavel”, pentru a omagia cum se cuvine această emblemă a muzicii populare bihoreneşti.