Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Arcadia

Teatrul Regina Maria începe a onora invitațiile făcute de diverse teatre din țară pentru a le prezenta spectacolele noastre.

Așadar, de mâine, 9 mai, trupa Iosif Vulcan întreprinde un turneu de 3 zile la Lugoj și Reșița, cu spectacolele ÎNDRĂGOSTIȚII DIN ANCONA și BALTAGUL (ambele spectacole regizate de Andrei Mihalache).

În 15 mai vom vizita Zalăul cu spectacolul de mare succes, SCRIPCARUL PE ACOPERIȘ (regia artistică Korcsmaros Gyorgy).

În perioada 18-19 mai vom participa la Festivalul Fără Bariere de la Satu Mare – vom deschide festivalul în data de 18 mai cu SCRIPCARUL PE ACOPERIȘ iar sâmbătă, 19 mai, vom participa cu spectacolul BILOXI BLUES (regia artistică Ovidiu Caița).

Duminică, 20 mai, Ansamblul Artistic Profesionist Crișana susține spectacolul IN MEMORIAM ELISABETA PAVEL la Tărian.

Sâmbătă, 26 mai, trupa Arcadia va participa cu spectacolul 20.000 DE LEGHE SUB MĂRI (regia artistică Radu Dinulescu) la Festivalul Euromarionete de la Arad.

În 1 iunie am primit invitația de a participa la Festivalul “Feţi frumoşi, zâne bune şi Ilene Cosânzene” de la Petroşani, unde vom participa tot cu spectacolul cu decoruri 3D, 20.000 DE LEGHE SUB MĂRI.

În 3 iunie e iarăși rândul SCRIPCARULUI să iasă la rampă, de data aceasta în cadrul Festivalului Atelier de la Baia Mare.