Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Arcadia

Trupa Arcadia anunţă o nouă premieră din stagiunea 2013 – 2014. Este vorba despre spectacolul de magie pentru copii, « Anotimpuri fermecate » şi îi are ca protagonişti pe magicienii Eduard şi Bianca. Spectacolul este compus din numere deosebite de magie, având ca temă centrală anotimpurile. Reprezentaţia are un  caracter educativ şi interactiv. Pe întreaga durată a spectacolului, copiii vor fi implicaţi în realizarea numerelor de magie.

Din distribuţie, pe lângă Eduard şi Bianca, fac parte doi actori ai Trupei Arcadia, Andrei Fazecaş şi Alexandru Pop. Cei doi vor interpreta personaje în jurul cărora se va desfăşura întreaga intrigă.  Alexandru Pop va interpreta rolul unui vultur invidios şi morocănos, care fură culorile din natură pentru a-şi crea un veşmânt colorat, iar Andrei Fazecaş interpretează o bufniţă atotştiutoare, care va testa cunoştinţele copiilor.

Magicienii Eduard şi Bianca vor interpreta două personaje mitice: Ageru’ Pamântului şi Inia Dinia, apărătorii naturii şi ai anotimpurilor. „Avem numere de magie unice in România” a declarat Eduard, unul dintre protagoniştii spectacolului. Coechipiera sa, Bianca, a menţionat şi ea că impreună au urmărit ca acest spectacol “să fie cel mai bun spectacol de magie pentru copii din ţară”.

Premiera va avea loc duminică, 24 noiembrie 2013, la ora 11.00, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria. Biletele s-au pus în vânzare la agenţia teatrului, deschisă de luni până vineri între orele 10.00-19.00, sâmbătă şi duminică între orele 10.00- 13.00,  online, pe site-ul www.biletmaster.ro. sau pot fi procurate şi cu o oră înaintea începerii spectacolului de la casieria Teatrului Regina Maria. Preţul unui bilet este de 8 lei pentru copii şi de 10 lei pentru adulţi.