Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Arcadia

Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria are deosebita plăcere de a anunţa o nouă premieră: “STAN BOLOVAN – SPAIMA ZMEILOR”, o dramatizare după poveştile lui Ioan Slavici, care se bucură de semnătura regizorală a Mariei Mierluţ, asistenţa de regia a lui Florian Silaghi şi cea scenografică a Oanei Cernea, ce se va desfăşura sâmbătă, 7 mai, ora 11:00, la Sala Arcadia.

“STAN BOLOVAN – SPAIMA ZMEILOR” este un spectacol care invită publicul orădean să pătrundă de data aceasta în universul poveştilor populare româneşti, ce prind viaţă pe scena Teatrului Arcadia prin intermediul unor păpuşi deosebit de frumoase şi chiar ingenioase, astfel încât până şi nişte mături sau coşuri de pâine devin pe neaşteptate zmei fioroşi.

Micii spectatori sunt aşteptaţi să îl însoţească pe iscusitul Stan în călătoria sa prin lume în încercarea de a agonisi avuţie pentru a-şi putea hrăni cei 100 de copii dăruiţi acestuia şi soţiei lui de către Dumnezeu. Pe cei care sunt curioşi să vadă dacă va reuşi să înfrunte toate obstacolele care i se vor ivi în cale şi să-i ducă de nas pe cei trei zmei şi pe mama lor pentru a putea să-şi îndeplinească misiunea, vă poftim la premieră.

Din distribuţie fac parte actorii Florian Silaghi (Stan Bolovan), Zentania Lupșe (Stanca), Rin Tripa (Dumnezeu), Andrei Fazecaș (Sf. Petru), Andrei Fazecaș (Zmeul), Florin Stan (Zmeuțul), Igor Lungu (Zmăoc), Zentania Lupșe (Mama Zmeilor) şi Armanca Serac (copii, recuzită).

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a teatrului de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0259/440.742.

Vă aşteptăm la teatru!