Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Iosif Vulcan

Luni, 19 iulie 2021, la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București a avut loc gala de decernare a Premiilor UNITER pentru anul 2020. Teatrul Regina Maria a avut nominalizări la trei categorii din cele 11 la care se acordă premii:

1. DEBUT - Diana Păcurar pentru regia spectacolului „Trei femei înalte”
2. CEA MAI BUNĂ SCENOGRAFIE - Adrian Damian pentru scenografia spectacolului „Revizorul”, e N.V.Gogol, regia: Petru Vutcărău
3. CEL MAI BUN ACTOR ÎN ROL PRINCIPAL - Răzvan Vicoveanu pentru rolul Ivan Alexandrovici Hlestacov, din spectacolul „Revizorul”, de N.V.Gogol, regia: Petru Vutcărău


Vestea care ne-a emoționat și ne-a bucurat peste măsură este faptul că atât Adrian Damian, cât și Răzvan Vicoveanu au fost aleși câștigători ai premiilor UNITER la categoriile pentru care au fost nominalizați. De asemenea, Diana Păcurar și Adrian Damian au fost și favoriții publicului la categoria DEBUT, respectiv CEA MAI BUNĂ SCENOGRAFIE.

Îi felicităm pe cei trei nominalizați și câștigători: regizoarea Diana Păcurar, scenograful Adrian Damian și actorul Răzvan Vicoveanu! De asemenea, îi felicităm pe toți cei care fac posibilă magia scenei, de la echipa de creație, cea artistică, tehnică și administrativă, până la cei care sprijină teatrul și la spectatorii care îl iubesc. O asemenea realizare nu ar fi fost posibilă fără implicarea și dăruirea tuturor!