Tipărire
Categorie: Noutăți - Ansamblul Crișana

Teatrul Regina Maria vă invită marţi, 29 octombrie 2013, la concertul aniversar Maria Tănase, susţinut de Ansamblul Artistic Profesionist Crişana. Spectacolul se va desfăşura începând cu ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Regina Maria.

Premiera spectacolului a avut loc în cadrul festivalului Toamna Orădeană, când s-a bucurat de un success deosebit, amatorii de folclor bucurându-se să asculte interpretări remarcabile din repertoriul Mariei Tănase. Concertul aniversar a fost prilejuit de împlinirea unui secol de la naşterea artistei. Spectacolul a avut o reprezentație și în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Oradea, pe scena mobilă, și s-a bucurat de succes în rândul celor prezenți.

Felicia Costin, Cornelia Covaciu, Simona Costin, Luminiţa Tomuţa, Viorica Bradea, Voichiţa Mihoc îi vor face pe spectatori să resimtă bucuria cântecelor Mariei Tănase.

Biletele pentru spectacol s-au pus în vânzare la agenţia instituţiei, deschisă de luni până vineri între orele 10.00 şi 19.00 şi sâmbăta şi duminica între orele 10.00 şi 13.00. De asemenea, biletele pot fi procurate cu o oră înaintea începerii spectacolului. Oricând însă, acestea pot fi achiziţionate online, de pe site-ul www.biletmaster.ro. Preţul este unic, de 10 lei.