Tipărire
Categorie: Noutăți - Ansamblul Crișana

Ansamblul Artistic Profesionist Crișana al Teatrului Regina Maria organizează o selecție pentru cei interesați să facă parte din echipa de colaboratori ai ansamblului, astfel, se caută instrumentiști (vioară, saxofon, taragot, clarinet, acordeon) și dansatori (dans popular) cu aptitudini artistice potrivite.

Cei care doresc să participe la selecția dedicată dansatorilor, trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16 și 30 ani, concurentele trebuie să aibă înălțimea între 1,65 și 1,72 m, iar concurenții între 1,75 și 1,85 m, aspect fizic plăcut și experiență la nivel mediu.

Cei care candidează pentru funcția de instrumentist trebuie să aibă vârsta de minimum 16 ani, aptitudini pentru folclor și îndemânare în folosirea instrumentului muzical.

Selecția va consta în probă practică și interviu și va avea loc la sediul Ansamblului Artisitic Profesionist Crișana. Dansatorii sunt așteptați marți, 17 aprilie, de la ora 19.00, iar instrumentiștii marți, 24 aprilie, de la ora 18.00.

Cooordonatorii selecției vor fi dirijorul Adrian Miescu, coregraful Anghel Dușcaș și directorul artistic al Ansamblului Artistic Profesionist Crișana, Leontin Ciucur.

ATENȚIE! Cererile de înscriere se vor trimite până în ziua selecției, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la sediul ansamblului (strada Moscovei, nr. 5, Oradea).

___________________________________

Leontin Ciucur Ansamblul Artistic Profesionist Crișana

Teatrul Regina Maria

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

teatrulreginamaria.ro

0731 835 300