Folosim cookie-uri | We use cookies
×
Teatrul Regina Maria

Ansamblul Artistic Profesionist Crişana a încheiat concediul şi conform prevederilor legale este în vacanţă, perioadă în care pregătim noua stagiune dar şi susţinem unele spectacole.  Astfel echipa de dans pregăteşte noi coregrafii, orchestra şi solistii lucrează intens la imprimări în studiou şi pregătesc materiale cu invitaţi la actiunile viitoare.

Duminică, 26 august 2018, vom participa la Târgul Corvinilor din Lugaşul de Jos cu spectacolul „Drag mi-i cântecul şi jocul” iar în data de 9 septembrie la Zilele Sântandreiului, unde orchestra ansamblului va acompania şi invitaţii primăriei la eveniment.

Ne vom deplasa apoi la fraţii nostri de peste Prut în zilele de 15-16 septembrie la un mare Festival International de Folclor intitulat „Generaţia Centenar” organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Bihor şi la solicitarea Ambasadei României de la Chişinău unde vor participa artişti din toată România şi unde vom reprezenta cu cinste judeţul nostru. În data de 21 septembrie 2018 vom susține un concert caritabil la Sala Filarmonicii de Stat din Oradea în beneficiul unei fetiţe suferinde iar apoi, o parte a membrilor ansamblului vom fi alături de Comunitatea Românilor din Sacramento împreună cu care vom sărbători la Festivalul Românilor din aceasta parte a lumii. Evenimentul se desfasoară sub semnul Centenarului Marii Unirii iar noi vom reprezenta România având momente speciale de prezentare a judeţului Bihor. Mulţumim Consiliului Judeţean pentru sprijin.

Vom organiza apoi un Spectacol Extraordinar la sala mare a Teatrului Regina Maria cu prilejul Zilei Naţionale a României precum şi un concert de colinde tradiţionale cu membrii ansamblului şi cu grupuri de interpreţi din ţară. Avem în vedere pentru noua stagiune şi îmbunătăţirea bazei materiale a ansamblului prin achiziționarea de instrumente şi repararea celor din dotare precum şi confecţionarea de noi costume. Suntem, de asemenea, încurajaţi în demersurile noastre şi de buna colaborare pe care o avem cu noul manager interimar, doamna Elvira Rîmbu.

×

TOP