Folosim cookie-uri | We use cookies
×
Teatrul Regina Maria

Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria are deosebita plăcere de a participa la Festivalul Internaţional de arta animaţiei “EUROMARIONETE”, care are loc în această perioadă (17 - 27 mai) la Teatrul de Marionete din Arad.

Ediţia de anul acesta a Festivalului Euromarionete este una cu totul specială, deoarece a fost realizată în totalitate pe căile internetului. Din sute de DVD-uri vizualizate de către selecţioneri, s-au ales cele care vor fi prezentate în cele zece zile de festival.

Noi vom participa cu spectacolul inedit realizat în anul acesta sub îndrumarea atentă a însuşi unuia dintre regizorii Teatrului de Marionete, distinsul Radu Dinulescu, care s-a ocupat, împreună cu artistul belgian Armand Richelet-Kleinberg de realizarea primului spectacol cu decoruri 3D de la teatrul orădean!

Spectacolul 20.000 DE LEGHE SUB MĂRI va avea loc sâmbătă, de la ora 11, la Sala Teatrului de Marionete din Arad.

Aceasta nu este singura participare la un festival de profil din ţară, spectacolul urmând a fi prezentat şi vineri, 1 iunie, la Festivalul de Teatru pentru Copii "Feţi frumoşi, zâne bune şi Ilene Cosânzene" de la Petroşani.

×

TOP