Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Arcadia

Teatrul Regina Maria anunta o noua premiera a stagiunii, una cu totul deosebita. Pentru prima data, Trupa Arcadia a montat un spectacol dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 0 luni si 3 ani.

Spectacolul cuprinde momente realizate si gandite pentru copii cu varste intre 0 luni si 3 ani, cu un fundal muzical din repertoriul clasic, special ales pentru a capta atentia chiar si bebelusilor. Ideea spectacolului se bazeaza pe jocul dintre „mic” si „mare” si scoate in evidenta diferenta de dimensiune, contrastul fiind creat intentionat atat in ceea ce priveste recuzita utilizata, cat si actorii.

Spectacolul Trupei Arcadia este conceput sa fie jucat intr-un spatiu intim, unde parintii, asezati pe podea, ii pot tine in brate pe copii si se pot simti confortabil.

Regizorul Nagy Viktoria este invitata din Debrecen, avand o experienta considerabila in spectacole de acest gen.

Un spectacol asemanator a mai fost prezentat  spectatorilor oradeni in cadrul Festivalului de Teatru pentru Copii Arcadia si a apartinut trupei Teatrului Ion Creanga. Intitulat  „Seminte semi”, acesta s-a bucurat de un real succes la public.

Premiera spectacolului „Mic sau mare?” va avea loc dminica, 21 decembrie 2014, de la ora 17.00, la sediul Trupei Arcadia, pe strada Vasile Alecsandri nr 8, la sala mica de spectacole (Studio Arcadia).

Cu: Andrei Fazecas, Bianca Priceputu/ ZentaniaLakatos

Scenografia: Csuri Emese

Regia: Nagy Viktoria

Biletele pentru spectacolul „Mic sau mare?”s-au pus în vânzare la agenţia teatrului, deschisă de luni până vineri între orele 10.00-19.00, iar sâmbătă şi duminică între orele 10.00- 13.00, cât şi online, pe site-ul www.biletmaster.ro. Acestea pot fi procurate şi cu o oră înaintea începerii spectacolului. Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulti si de 8 lei pentru copii. Locurile sunt limitate la un numar de 40.