Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Arcadia

Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria vă invită sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 16:00, la Sala Studio Arcadia, unde va avea loc reprezentaţia spectacolului „Mic sau mare?”, regizat de Viktoria Nagy. Spectacolul se adresează, cu precădere, copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 anişori, fiind primul concept de acest fel al Trupei Arcadia.

„Mic sau mare?” oferă, astfel, micilor spectactori ocazia de a pătrunde, pe înţelesul lor, în universul magic al teatrului de păpuşi, atât prin atmosfera familiară în care sunt primiţi şi prin momentele artistice create special pentru ei, cât şi prin muzica atent selectată.

Surprinza acestui spectacol va fi aceea că se va juca într-o formulă nouă, şi anume cu participarea extraordinară a actriţei Trupei Iosif Vulcan, Alina Leonte, care îl va însoţi de acum înainte pe actorul Andrei Fazecaş în lumea poveştilor şi a jocurilor pentru cei mici.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol de la Teatrul Arcadia sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0259/440.742.

Vă aşteptăm la teatru!