Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Arcadia

Primele evenimente ale Festivalului pentru copii Aracadia au înregistrat un real succes, mai ales în rândul micilor spectatori, care s-au alăturat cu entuziasm paradei de personaje şi păpuşi de basm şi s-au reîntâlnit cu Făt-Frumos şi Greuceanu. Dar surprizele abia încep şi la sfârşit de săptămână vă invităm să luaţi parte la cinci evenimente extraordinare.

Vineri, 10 iunie, sunteţi aşteptaţi la Palatul Copiilor şi Elevilor Oradea, unde de la ora 10:00 va avea loc festivalul de teatru FLOARE DE LOTUS. De la ora 17:00 vă poftim să însoţiţi legendarele personaje de basm într-o scurtă călătorie pe străzile oraşului, la PARADA DE PERSONAJE ŞI PĂPUŞI DE BASM. Cei mai creativi copii sunt provocaţi să se costumeze şi să însufleţească ei înşişi personajele cele mai dragi din universul poveştilor. Ziua nu se încheie aici şi, de la ora 18:00, sunteţi invitaţi cu mic, cu mare în Foaier Arcadia la un extraordinar vernisaj de AFIŞE DE TEATRU DE PĂPUŞI, concepute de talentatul Trifán László.

Sâmbătă, 11 Iunie de la ora 11.00, la Sala Arcadia, Teatrul De Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia, vă invită la un spectacol ludic – POVESTEA LUI MUCK CEL MIC (vârsta +5). Prima săptămână de festival se va încheia duminică, 12 iunie, cu povestea unui prinț curajos – ALEODOR ÎMPĂRAT, spusă cu dibăcie de Teatrul de Păpuşi Puck – Cluj Napoca, de la ora 11.00, în Sala Arcadia (vârsta +4).

Acesta este, însă, doar începutul festivalului, deoarece mai avem pregătite în tolbă încă două săptămâni de evenimente excepţionale, pe gustul tuturor spectatorilor, chiar şi al bebeluşilor

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol sau online pe www.biletmaster.ro.

Pentru informații suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0259/440.742.

Vă aşteptăm la teatru!