Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Arcadia

Prima săptămână a Festivalului de Teatru pentru Copii Arcadia s-a încheiat cu succes și cu o sumedenie de povești frumoase și copii fericiți. Ne pregătim cu forțe proaspete pentru cea de-a două săptămână de depănat amintiri pentru cei mari și de învățat noi și noi povețe pentru cei mai mici.

Săptămâna a doua de poveste începe cu „Parada de personaje și păpuși de basm”, care va avea loc vineri, 25 mai, de la ora 18:00, cu pornire din Pasajul Vulturu Negru. De data aceasta nu-i vom mai da voie vremii să ne sperie și vom merge cu mult curaj să ne întâlnim personajele de poveste favorite.

Sâmbătă, 26 mai, de la ora 11:00, la Sala Arcadia, Hepp Trupp din Ungaria vă invită să vă bucurați de un spectacol minunat, plin de morală, umor, muzică: „Cei trei purceluși”, în care protagoniștii, prin forță comună și istețime, reușesc să îl învingă pe lup.

Duminică, 27 mai, tot de la ora 17:00, la Sala Arcadia, „Pinocchio” își începe lunga călătorie, plină de peripeții și ispite, spre școală, locul unde își poate îndeplini visul de a deveni un băiețel adevărat. Iar pentru a ajunge la destinație, are mare nevoie de ajutorul nostru.

Acestea fiind spune, nu uitați că festivalul durează până în data de 10 iunie, timp în care vă veți putea bucura de spectacole de teatru absolut minunate în fiecare weekend și vă veți putea distra și învăța lucruri noi la atelierele de creație și de activități în aer liber susținute de ONCR în perioada 4 – 8 iunie.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului de marți până vineri în intervalul orar 12:00 – 18:00, iar în weekend între orele 10:00 – 13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0372/368.475.

Festivalul de Teatru pentru Copii Arcadia este finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, instituție publică subordonată Ministerului Culturii, care oferă în fiecare an finanțări nerambursabile instituțiilor ce desfășoară activități culturale.  

Vă așteptăm cu drag la festival!