Folosim cookie-uri | We use cookies
×
Teatrul Regina Maria

Participați la tombolă și puteți câștiga broșura promoțională „Viața Culturală Orădeană”, în valoare de 149 lei.

Pot intra în concurs spectatorii care au achiziționat sau vor achiziționa bilete la spectacolul „Cafeneaua Pirandello”, care se va juca luni, 19 februarie, la Sala Mare. 

Tot ce trebuie să faceți este să scrieți seria de pe bilet într-un comentariu la postarea de pe pagina oficială de Facebook a Teatrului Regina Maria. Dacă ați achiziționat mai multe bilete, vă rugăm să scrieți fiecare serie într-un alt comentariu. Câștigătorul va fi selectat prin RandomResults.com și anunțat vineri, 9 februarie, la ora 12:00.

Pachetul „Viața Culturală Orădeană” oferă treizeci de cupoane de reducere 50%, în sistem 1+1 (în momentul cumpărării unui bilet întreg de la casierie, primiți al doilea bilet gratis): câte zece cupoane personalizate pentru fiecare din cele trei instituții de cultură reprezentative din Oradea (Teatrul Regina Maria, Teatrul Szigligeti și Filarmonica de Stat). Broșura promoțională poate fi ridicată de la Agenția Teatrului, pe baza biletului inscripționat cu seria câștigătoare. Până atunci, aveți posibilitatea să o vizualizați și online: https://goo.gl/E7AXxk

Succes tuturor!

×

TOP