Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Iosif Vulcan

Stimați spectatori,

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a unor probleme cauzate de furtuna de azi dimineața în zona de susținere laterală a scenei mobile (care nu ar fi reprezentat o problemă dacă nu ar ploua în acest moment), spectacolul ÎN INIMA NOPȚII-EPISODUL MACBETH se SUSPENDĂ!

Cei care au achiziționat bilete de la agenția teatrului, sunt rugați să se prezinte la sediul agenției pentru a li se returna contravaloarea biletului de marți până vineri în intervalul orar 12:00 – 18:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Cei care au achiziționat bilete prin platforma online, sunt rugați să contacteze reprezentanții biletmaster.ro – la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Biletele se pot returna până cel târziu sâmbătă, 30 iunie.

De asemenea, pe baza biletului de la spectacolul „În inima nopții-Episodul Macbeth”, puteți intra la ultimul spectacol din stagiunea 2017-2018 a Teatrului Regina Maria, VARIAȚIUNI ENIGMATICE, care se va juca vineri, 15 iunie, de la ora 19:00, la Sala Arcadia, cu condiția să vă anunțați prezența fie la agenția teatrului, fie lăsând un mesaj pe pagina de facebook a Teatrului Regina Maria.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create!