Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Iosif Vulcan

Luna iunie vine cu vești bune pentru iubitorii de teatru și spectatorii dornici își revadă actorii favoriți jucând live, după o pauză de câteva luni. Săptămâna aceasta au avut loc deja repetiții în aer liber, la Cetatea Oradea, unde câțiva dintre membrii Trupei Iosif Vulcan s-au întâlnit pentru a se pregăti să joace primele spectacole care pot fi adaptate condițiilor de igienă și distanțare socială.

Spectacolele Trupei Iosif Vulcan care vor fi reluate și se vor juca pe scena mobilă amplasată în curtea interioară a Cetății Oradea în luna iunie sunt:

• CREȘTINI de Lucas Hnath, regia: Radu Iacoban
• VRĂJITORUL DIN OZ, scenariul și regia artistică: Dan Mirea
• LEONCE ȘI LENA – CONCERT, scenariu de Mihai Măniuțiu și Ada Milea după Georg Büchner, regia Mihai Măniuțiu
• ÎN PLINĂ GLORIE! de Peter Quilter, regia: Cristian Ioan

De asemenea, spectatorii se vor putea bucura de o variantă readaptată a spectacolului ÎNDRĂGOSTIȚII DIN ANCONA de Vajda Katalin, regia: Andrei Mihalache.

Atât programul exact al lunii iunie, cât și informații suplimentare despre modalitatea achiziționării biletelor și condițiile în care se vor desfășura evenimentele organizate de Teatrul Regina Maria vor fi anunțate pe parcursul săptămânii următoare.

Între timp, pe pagina de Facebook Teatrul Regina Maria se transmit live filmări ale spectacolelor care fac parte din arhivă, iar aceesul publicului la aceste transmisiuni este gratuit. 

 Miercuri, 3 iunie, ora 19:00 – ON-LINE (Facebook) +15
CANCUN de Jordi Galcerán, regia: Theodor Cristian Popescu

Miercuri, 10 iunie, ora 19:00 – ON-LINE (Facebook) +15
SUFOCARE (JURNALUL UNUI SINUCIGAȘ CRONIC) dramatizare de Ovidiu Caița după „Sufocare” de Chuck Palahniuk

Miercuri, 17 iunie, ora 19:00 – ON-LINE (Facebook)
COMETA de Justine del Corte

Miercuri, 24 iunie, ora 19:00 – ON-LINE (Facebook)
ȘI CU VIOLONCELUL CE FACEM? de Matei Vișniec, regia: Petru Vutcărău

Le reamintim spectatorilor noștri că după încheierea transmisiunii live, fiecare filmare va rămâne disponibilă până a doua zi la ora 7:00. 

Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem și la spectacolele care vor avea loc în aer liber. Până atunci, fiți precauți, optimiști și senini. Rămâneți aproape!