Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Iosif Vulcan

Avem deosebita plăcere de a vă anunţa un spectacol pe scena teatrului orădean ce nu trebuie ratat: Teatrul Municipal Baia Mare vă invită la comedia „Dineu cu proşti” (de Francis Veber, regia artistică Daniel Vulcu), care va avea loc vineri, 1 februarie, de la ora 18 la Sala Mare a Teatrului Regina Maria.

Dacă vreţi să vă distraţi, să uitaţi de griji, să vă amuzaţi, vreţi să râdeţi, şi iar să râdeţi, atunci mergeţi să vedeţi această comedie savuroasă, bine construită, vie, alertă, eficace, cu o distribuţie perfectă... E o piesă de neuitat! Dincolo de situaţiile ce provoacă râsul, de dialogurile explozive şi de mişcările comice, piesei nu-i lipseşte consistenţa psihologică...

“Mi-aş fi dorit o mică răzbunare a celor mulţi proşti şi oneşti care suntem, care ne considerăm noi ăştia care muncim cinstit, ne vedem de ale noastre dar nu reuşim să punem niciodată un ban peste celălalt pentru că asta este, facem parte din lumea celor proşti. Mi-aş fi dorit să fie o răzbunare pe lumea băieţilor celor deştepţi, dar băieţii deştepţi nu vin la teatru şi atunci e doar o răzbunare a noastră, o revoltă a noastră pe care sperăm ca publicul de teatru să o ducă mai departe”, a declarat Daniel Vulcu, regizorul acestui spectacol. În ataşament veţi regăsi poze din spectacol. Biletele se pot achiziţiona de la Agenţia Teatrului, începând de marţi, 29 ianuarie.

DINEU CU  PROŞTI

de Francis Veber

Traducerea – Nicolae Weisz

 

REGIA ARTISTICĂ: DANIEL VULCU

 

SCENOGRAFIA: MIHAI VĂLU

 

DISTRIBUŢIA:

 

     Pierre - Ionuț Mateescu

     Francois - George Dometi

     Leblanc - Dorin Griguța

     Archambaud - Ioan Costin

     Christine - Diana Podăreanu

     Cheval - Claudiu Pintican

     Marlene - Adriana Covaci

     Pascal - Marcel P. Mârza

     Bucătarul - Dan Cordea

     Nevasta  - Loredana Munca