Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Iosif Vulcan

În atenția spectatorilor care au achiziționat bilete la spectacolul SCRIPCARUL PE ACOPERIȘ al Teatrului Regina Maria din Oradea:

Spectacolul din data de 8 aprilie 2013, ora 19, de la Sala Operei Naționale București a fost suspendat pe motive de boală. Teatrul Regina Maria a organizat acest turneu prin ASOCIAȚIA CULTURALĂ 7 STELE, iar vânzările au fost coordonate de SC VREAU BILET SRL, firmă care s-a ocupat de promovarea spectacolului și vânzarea biletelor (www.vreaubilet.ro, www.eventim.ro și Agenția de Bilete a Operei). Reprezentanții firmei nu au considerat necesară prezența lor la Agenția de Bilete a Operei Naționale București în data de 8 aprilie 2013 pentru a oferi toate  informațiile necesare spectatorilor pentru recuperarea banilor de pe biletele achiziționate și pentru acest lucru ne cerem scuze. Totodată, îi rugăm pe toți cumpărătorii de bilete să contacteze firma SC VREAU BILET SRL și să solicite contravaloarea biletelor.

Menționăm că instituția gazdă, Opera Națională București, nu este responsabilă pentru anularea acestui spectacol și pentru problemele cauzate de firma de impresariat mai sus menționată.

Pentru rezolvarea unor eventuale situații în care cumpărătorii nu pot contacta firma SC VREAU BILET SRL, vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail: teatruloradea2003[@]yahoo.com.

Banii se pot recupera de la următoarele locații:

VREAUBILET.ro - Sediu Central str. Moise Nicoara nr. 18, ap. 1, sector 3, Bucuresti. Program 10.00-18.00

VREAUBILET.ro - Unirea Unirea Shopping Center, et.2, corp central, in fata intrarii in Aripa Calarasi. Program: Luni - Duminica intre orele: 10.00-21.30, Telefon: 0725873282; ARTE INTERNATIONAL - LIBRARIA EMINESCU Bd. REGINA ELISABETA, Nr.16, telefon: 021/311 92 93. Program: luni - vineri, 10:30 - 18:00