Folosim cookie-uri | We use cookies
×
Teatrul Regina Maria

Pentru un spectacol de calitate şi pentru clipe de mult haz, vă invităm la Teatrul Regina Maria, duminică 21 aprilie, de la ora 19, la Sala Studio, pentru a urmări Premiera spectacolului PRAH, de Spiró György, o savuroasă comedie, unde visurile, speranţele şi dezamăgirile protagoniştilor vă vor introduce într-o atmosferă – după cum veţi vedea – atât de familiară tuturor.

Toţi aşteptăm ca o dată în viaţă să ne surâdă norocul. Mai mulţi dintre noi, săptămână de săptămână, credem în numerele norocoase şi sperăm că poate-poate, se vor extrage numerele noastre.

Ne propunem dinainte ce să facem cu banii câştigaţi: cum îi vom cheltui, cui îi vom da şi cum ne vom gospodări. Despre acest lucru este vorba în piesa PRAH, în regia lui Petre Panait. Avem de-a face cu povestea unui cuplu, interpretat atât de natural de actorii Corina Cernea şi Petre Ghimbăşan, care îşi joacă norocul la o astfel de loterie. Dar se pare că e mai uşor să visezi decât să te bucuri de potul cel mare, cel puţin aşa vor face cei doi protagonişti peste care dă norocul. Nu ştiu ce să facă cu banii căzuţi parcă din cer, pentru că nu pot să uite trecutul şi nici un se pot bucura de prezent. Nu ştiu ce să facă, dar cât timp stau să se gândească şi să planifice, biletul câştigător stă la loc sigur, într-o cutie de Cacao Praf (PRAH înseamnă PRAF în limba croată), adusă dintr-o excursie demult făcută în Iugoslavia.

Ca şi la celelalte spectacole realizate anterior, regizorul Petre Panait a lucrat foarte mult cu actorii la calitatea spectacolului din punct de vedere actoricesc. Pe parcurs au venit şi ideile, şi ca dezvoltare a integrării ideii de regie a spectacolului, după cum declară însuşi regizorul. Scenografia poartă semnătura Nadei Camelia Panait.

Biletele pentru prima şi a doua reprezentaţie s-au epuizat deja, dar vă aşteptăm cu drag la următoarele spectacole Prah, pentru care veţi putea achiziţiona biletele de la Agenţia de bilete a Teatrului Regina Maria (inclusiv cu o oră înainte de începerea spectacolului) sau online de pe site-ul http://www.biletmaster.ro. Preţul unui bilet de premieră costă 15 lei (preţ unic) şi 10 lei, preţ obişnuit la spectacolele ulterioare.

×

TOP