Folosim cookie-uri | We use cookies
×
Teatrul Regina Maria

Teatrul REGINA MARIA din Oradea vă invită marţi, 4 iunie, de la ora 19.00, în sala mare a teatrului, la prima întâlnire cu invitaţii regizorului Radu Vaida, amfitrionul unui inedit show cultural-artistic-filozofic-spiritual, care va aduce în fiecare lună, pe scena teatrului orădean şi în dialog cu publicul de aici, personalităţi ale vieţii culturale din România, într-o încercare de restaurare şi celebrare a celor mai importante valori spirituale şi morale, după care o societate sănătoasă ar trebui să funcţioneze.

Primii invitaţi ai spectacolului DIALOGURI INTERIOARE vor fi celebrul actor de teatru şi film, Mircea Diaconu şi cunoscuta actriţă a scenei orădene, Ioana Dragoş Gajdo, care vor răspunde provocărilor lansate de moderator, dar şi de către spectatori, participanţi activi la acest show inedit şi ale căror întrebări vor fi transmise invitaţilor, cu şarm şi graţie de Alina Leonte, actriţă a Teatrului REGINA MARIA. Vor fi discutate teme „profunde, concrete, inedite şi pozitive”, acompaniate de armoniile cvartetului VARADINUM din Oradea şi însoţite de picturile artistei Diana Gabriela Gavrilaş, care îşi va prezenta cu acest prilej şi expoziţia intitulată „Grădini italiene”.

Aşa cum declara Radu Vaida, creatorul şi regizorul spectacolului, „acest dialog onest şi profund va fi o invitaţie de a vedea jumătatea plină a paharului şi o încercare de a prezenta lumea în care trăim nu în nuanţe de gri, ci în pasteluri de culori. Deşi uneori ni se pare că vedem doar urmele paşilor noştri pe plaja vieţii şi avem impresia că suntem singuri şi deseori abandonaţi, poate că exact atunci Dumnezeu ne poartă pe braţe.”

Vă invităm aşadar să ne fiţi alături la întâlnirea cu actorii Mircea Diaconu şi Ioana Dragoş Gajdo, doi importanţi slujitori ai scenei româneşti, cu promisiunea că DIALOGURILE INTERIOARE vor reveni în fiecare lună, pentru că - nu-i aşa? – cu toţii avem nevoie de dialog, acum mai mult ca oricând.

Biletele s-au pus în vânzare atât la Agenția Teatrului (deschisă de luni până vineri, în intervalul 10-19, dar și sâmbătă și duminică, între orele 10-13 și cu o oră înainte de spectacol), cât și online, pe site-ul www.biletmaster.ro.

Prețul unui bilet pentru acest spectacol este de 10 lei, preț unic.

×

TOP