Folosim cookie-uri | We use cookies
×
Teatrul Regina Maria

Teatrul REGINA MARIA din Oradea îi invită pe toţi iubitorii operei marelui poet naţional, Mihai Eminescu, să se înscrie la un concurs de recitări din creaţia acestuia.

Concursul, intitulat DE-AŞ AVEA, titlul poeziei cu care Mihai Eminescu a debutat în revista FAMILIA din Oradea în anul 1866, va avea loc în data de 15 iunie 2013, de la ora 11, pe scena sălii Arcadia, se adresează tuturor orădenilor, indiferent de vârstă, studii şi preocupări şi constă în recitarea unei poezii, la alegere, din lirica eminesciană.

Durata recitării nu trebuie să depăşească cinci minute. Un juriu alcătuit din oameni de cultură din Oradea va acorda diplome de participare şi premii constând dintr-un abonament la spectacolele Teatrului REGINA MARIA, un abonament la revista FAMILIA din Oradea, cărţi, precum şi alte premii-surpriză.

Pentru cei interesaţi, înscrierile se fac la secretariatul Teatrului REGINA MARIA din Oradea, din Piaţa Regele Ferdinand 1, nr. 6, telefon: 0259436592. Termenul limită este joi, 13 iunie, ora 15, dată la care va avea loc şi preselecţia (la Sala Arcadia), urmând ca lista cu cei selecţionaţi să fie afişată în aceeaşi zi, la avizierul teatrului.

Vă aşteptăm cu drag!

×

TOP