Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Iosif Vulcan

Cea de-a doua zi a Festivalului Internațional de Teatru Oradea, sâmbătă, 21 septembrie, începe de la ora 14 cu un spectacol de stradă: statui vivante pe Corso – costumați sunt membrii Companiei de Teatru Become din Sibiu.

De la ora 17 vă invităm la primul spectacol din concursul organizat în cadrul Festivalului de Teatru Scurt: LECȚIA (de Eugène Ionesco, în regia lui Florin Vidamski), al Teatrului Athanor din Germania – piesa absurdă ce propune un text burlesc dar cu joc dramatic.

Pe Corso, de la ora 18, sunteți așteptați la fiesta mexicană: alături de Grupul de dans folcloric mexican “Aztlán”. Sursele sale de inspiraţie provin de la activităţile de zi cu zi ale mexicanilor din zona rurală, de la flora și fauna regiunii.

De la ora 19, la Sala Mare, se joacă un nou spectacol din concursul FTS: LEONIDA GEM SESSION, al Teatrului Maghiar de Stat din Cluj! Vedetele teatrului maghiar, András Hatházi și Zsolt Bogdán, vin cu un spectacol condus de unul dintre cei mai buni regizori ai momentului, Gábor Tompa, dedicat inegalabilului Caragiale.

De la ora 20, vă invităm la două spectacole din secțiunea FRINGE, care se joacă în paralel: INSOMNIACII (Compania de Teatru Become din Sibiu), în Stage și TOM & JERRY (Asociația Culturală Teatrek, Târgu Mureș), în Moszkva Cafe.

Încheiem cea de-a doua seară de FITO cu un super-show de muzică rusească: îndrăgita actriță Tania Popa vine cu concertul RUSSIAN NIGHT (de la ora 22 la Sala Arcadia).

Biletele (cu excepția spectacolelor din FRINGE) s-au pus în vânzare la Agenția de Bilete a Teatrului (deschisă de luni până vineri între orele 10-19 și în weekend între orele 10-13, dar și cu o oră înainte de spectacol), dar și online, pe www.biletmaster.ro. Biletele pentru spectacolele din secțiunea FRINGE se pot achiziționa din locul unde se joacă spectacolele (Stage sau Moszkva Cafe).

Vă așteptăm cu drag la teatru!