Folosim cookie-uri | We use cookies
×
Teatrul Regina Maria

În urma articolelor de presă, a opiniilor prezentate pe diverse bloguri, a fotografiilor şi a reacţiilor apărute pe site-urile de socializare, a sesizărilor primite telefonic la secretariatul instituţiei, conducerea Teatrului Regina Maria anunţă în mod public faptul că se dezice de orice legătură cu reclama pe care în mod abuziv localul Crown Pub o proiectează pe faţada Teatrului Regina Maria.

Vă facem cunoscut faptul că pe adresa instituţiei nu a sosit niciodată vreun document prin care societatea care administrează Crown Pub să prezinte vreo autorizaţie care să îi permită să proiecteze reclame pe faţada instituţiei, proprietate a Consiliului Judeţean Bihor. Menţionăm nu a existat nici măcar vreo discuţie în acest sens.

În plus, azi, 26 noiembrie  2013, Teatrul Regina Maria a transmis o sesizare scrisă Primăriei Oradea, Instituţiei Arhitectului Şef, prin care a solicitat autorităăţilor locale luarea măsurilor necesare pentru stoparea acestui tip de reclamă care afectează imaginea instituţiei de cultură.

„Sunt în asentimentul orădenilor care s-au arătat indignaţi faţă de felul în care acest local a găsit de cuviinţă să îşi promoveze imaginea aproape în fiecare sfârşit de săptămână. Sper ca acest lucru să nu se repete şi administratorii lui să înţeleagă că acest tip de reclamă nu corespunde, nu este adecvat imaginii unei instituţii de cultură. Le mulţumesc orădenilor  care au luat atitudine şi se arată interesaţi de ceea ce se intâmplă întotdeauna cu Teatrul Regina Maria”  a declarat Daniel Vulcu, Director General Manager.

×

TOP