Folosim cookie-uri | We use cookies
×
Teatrul Regina Maria

În această iarnă, Communications Media lansează proiectul de responsabilitate socială ”Ajută, implică-te, educă!”, un proiect de suflet, prin care dorim atât susținerea accesului la educație pentru copiii defavorizați sau provenind din familii cu situație materială precară, cât și stimularea performanțelor școlare și artistice ale acestora.

Primul eveniment din cadrul proiectului are loc la Școala Gimnazială ”Ioan Slavici”, vineri 13 decembrie, ora 11:00. Cum dar din dar se face sărbătoare, aici, 250 de copii, majoritatea din ei știind prea puţin ce înseamnă Crăciunul, vor avea parte de multe surprize și cadouri. Moșul le va aduce rechizite și dulciuri, iar voluntari ai Kiwanis Art și din Corul de elevi al Colegiului Național ”Emanuil Gojdu”, le vor oferi în dar un frumos concert de colinde.

Însă, surpriza cea mai ”dulce” vine din partea Teatrului Regina Maria, cu piesa ”Hansel și Gretel”, jucată de Trupa Arcadia, fără de care bucuria nu ar fi fost și educativă. După spectacol, basmul va deveni realitate, iar copiii vor putea gusta turta dulce din poveste. Suntem siguri că bucuria copiilor va umple și inimile mari ale partenerilor care ne sunt alături la acest prim eveniment și au răspuns fără să stea pe gânduri inițiativei noastre: domnul Daniel Vulcu, Director al Teatrului Regina Maria, domnul Florian Silaghi, Director Artistic al Trupei Arcadia, Asociația Kiwanis Art Oradea și Corul de elevi al Colegiului Național ”Emanuil Gojdu”, condus de doamna profesoară Delia Vulpe.

Dorim ca proiectul ”Ajută, implică-te, educă!” să fie unul pe termen lung, întrucât credem că nu doar de sărbători putem face o faptă bună. De aceea, lunar, la sediul agenției Communications Media, se vor organiza ateliere educative și de creație, în cadrul cărora voluntari talentați vor împărtăși copiilor din pasiunile lor în diverse domenii.

×

TOP