Folosim cookie-uri | We use cookies
×

Zilele Teatrului Regina Maria se află la cea de-a doua ediţie. Evenimentul de teatru scoate la rampă cele mai de succes producţii ale stagiunii 2013-2014 şi este dedicat publicului şi criticilor de teatru din toată ţara. În fiecare seară, de la ora 19.00, în Sala Mare, actorii orădeni vor evolua în drame, comedii şi musical-uri.

În prima seară, în 22 mai 2014, la ora 19.00, este programat spectacolul Leonce şi Lena, un spectacol muzical plin, plin de viaţă. O comedie savuroasă, o satiră politică sau doar o poveste de dragoste amestecată cu iarbă şi rătăciri tinereşti, un scenariu de Mihai Măniuţiu şi Ada Milea după piesa lui Georg Buchner. Sau... pentru unii... un concert grozav, compus cap-coadă de Ada Milea.  Un spectacol pe care merită să-l vezi nu doar o singură dată!!!

În cea de-a doua seară, în 23 mai 2014, la ora 19.00, Teatrul Regina Maria prezintă spectacolul Cei ce nu uită.... Un spectacol răvăşitor, care lasă urme adânci, dar al cărui scop acesta şi este. De aici şi titlul: Cei ce nu uită... Un spectacol de teatru despre realitatea comunistă, care creează imagini greu de uitat o viaţă. Care în final te obligă să îţi asumi neuitarea, să aprinzi o lumânare şi apoi, să mergi mai departe trăind şi apreciind libertatea.  Cei ce nu uită... a obţinut Premiul special al juriului la Festivalul de Teatru Scurt – FITO 2013 – Oradea.

În cea de-a treia seară, în 24 mai 2014, la ora 19.00, este programat spectacolul Cometa. O tragi-comedie plină de curaj, o poveste despre cupluri, despre fericire, despre mizerii ascunse si mult umor.  Un spectacol modern, care te trece prin duşuri reci şi calde, în faţa căruia, dacă te laşi deschis, te pune pgânduri şi îţi răscoleşte mintea şi sufletul. Regia îi aparţine lui Radu-Alexandru Nica, coregrafia lui Florin Fieroiu, iar muzica este creată special de Alex Halka.

În ultima seară, în 25 mai 2014, tot de la ora 19.00, actorii Teatrului Regina Maria prezintă musical-ul Producătorii. Un musical care nu mai are nevoie de prezentare, un musical care a făcut istorie pe Broadway. O comedie în care râzi continuu, de la care pleci cu buna dispoziţie să-ţi ajungă tot anul. Piesa lui Mel Brooks este regizată în Oradea de Halasi Imre, iar coregrafia îi aparţine lui Andras Lorant. Un spectacol grandios, care străluceşte!

                               

PROGRAM ZILELE TEATRULUI REGINA MARIA

LEONCE ŞI LENA, scenariul de Mihai Măniuţiu şi Ada Milea, după Georg Buchner, regia artistică Mihai Măniuţiu - Joi, 22 mai, ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Regina Maria

CEI CE NU UITĂ…, scenariul şi regia artistică Gavriil Pinte – Vineri, 23 mai, ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Regina Maria

COMETA, de Justine del Corte, regia artistică Radu-Alexandru Nica  – Sâmbătă, 24 mai, ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Regina Maria

PRODUCĂTORII, de Mel Brooks, regia artistică Halasi Imre – Duminică, 25 mai, ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Regina Maria

Pentru bilete și rezervări, vă invităm să sunați la Agenția Teatrului (telefon 0259 440 742) în intervalul 10-19 de luni până vineri.

×

TOP