Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Iosif Vulcan

Teatrul Regina Maria anunță cea de a XXX-a reprezentație a spectacolului Scripcarul pe acoperiș. Aflat la a patra stagiune, spectacolul se va juca luni, 13 octombrie 2014, de la ora 19.00, la Sala Mare. De fiecare dată, Scripcarul pe acoperiș s-a jucat cu casa închisă. Și de această dată, bilete în sală sunt aproape de epuizare.

Spectacolul a cărui primă reprezentație a avut loc în 25 septembrie 2011, a participat la diverse festivaluri din țară și a obținut numeroase nominalizări și premii:

-         participări la festivaluri:

-         premii și nominalizări

Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de la agenția teatrului deschisă de luni până vineri între orele 10.00-19.00 și sâmbătă și duminică, deschisă între orele 10.00-13.00. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0259.440.742. De asemenea, acestea pot fi cumpărate și online, de pe www.biletmaster.ro.

Prețul biletelor pentru intrarea la spectacolul Scripcarul pe acoperiș sunt următoarele:

15 lei- balcon

20 lei- sală

25 lei- loji laterale

30 lei- loji centrale

Scripcarul din acoperiș va participa săptămâna viitoare și la un festival. În 18 octombrie, Trupa Iosif Vulcan va fi prezentă la Turda, la Festivalului de Teatru și Arte Performative „Teatru pe drumul sării”.