Folosim cookie-uri | We use cookies
×
Teatrul Regina Maria

Perioada de înscriere la cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea a luat sfârșit. Peste 50 de spectacole dintre cele mai diverse şi de o valoare artistică incontestabilă s-au înscris în intervalul 1 martie – 15 iunie pentru a participa la secțiunea concurs, astfel încât criticul de teatru Doru Mareş, selecţionerul din acest an, nu va avea deloc o misiune ușoară.

Selecția spectacolelor care vor concura anul acesta la FTS va fi anunțată în 30 iunie. Până atunci le mulţumim tuturor celor care s-au înscris şi le urăm multă baftă. Sperăm să ne vedem în toamnă la Oradea!

Ediţia a XXII-a a Festivalului de Teatru Scurt se va desfășura în perioada 25 septembrie – 2 octombrie 2016 şi anunţă un eveniment cultural de amploare. Iubitorii de teatru se vor putea bucura de spectacole montate stagiunea aceasta în teatrele din România, apreciate de critica de specialitate şi de publicul larg, dar şi de câteva momente artistice deosebite.

La secţiunea creaţie dramatică, mai așteptăm lucrările celor interesați până până la data de 30 iunie 2016 (data poştei). Pentru mai multe informaţii legate de regulamentul concursului de creaţie dramatică, vă rugăm să consultaţi site-ul Teatrului Regina Maria aici.

×

TOP