Tipărire
Categorie: Festival

Festivalul Internațional de Teatru Oradea - Festivalul de Teatru pentru Copii Ediția a II-a (20 septembrie – 12 octombrie 2014)

Organizatori: Teatrul Regina Maria, Fundația Culturală FITO și Consiliul Județean Bihor. Cu sprijinul financiar din partea Primăriei Municipiului Oradea, AFCN și UNITER.

Ediția a II-a a Festivalului de Teatru pentru Copii „Arcadia” s-a desfășurat în perioada 20 septembrie – 12 octombrie 2014 și a reunit sub egida sa o diversitate de oferte culturale, la care au fost așteptați atât cei mici cât și cei ce au păstrat inocența copilăriei în sufletul lor.

Noutatea acestei ediții, au fost spectacolele de teatru pentru copii susținute de companiile internaționale Karromato din Cehia și Kukla Istanbul din Turcia, precum și implicarea în proiect a unor importante școli de teatru din țară, care au prezentat producții proprii, oferindu-li-se astfel posibilitatea să joace în fața unui public numeros. De asemenea, un alt punct de atracție al evenimentului au fost spectacolele stradale de păpuși susținute de Asociația PurAnima București, care au inițiat, cu iscusință, trecătorii în universul teatrului de marionete.

Programul Festivalului de Teatru pentru Copii ARCADIA Sâmbătă, 20 septembrie

Duminică, 21 septembrie

Vineri, 26 septembrie

Sâmbătă, 27 septembrie

Duminică, 28 septembrie

Vineri, 3 octombrie

Sâmbătă, 4 octombrie

Duminică, 5 octombrie

Luni, 6 octombrie

Sâmbătă, 11 octombrie

Duminică, 12 octombrie