Tipărire
Categorie: Festival

Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria are plăcerea de a vă invita în perioada 18 mai – 10 iunie 2018 la a V-a ediție a Festivalului de Teatru pentru Copii Arcadia. Evenimentul este organizat de Fundația Culturală Festivalul International de Teatru Oradea și Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria, în parteneriat cu Administrația Fondului Cultural Național, Primăria Municipiului Oradea, Organizația Națională Cercetașii României – Centrul Local Oradea, Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune și Clubul Lions.

Timp de o lună orașul se va transforma într-un spațiu magic, în care cele mai frumoase povești din lume vor prinde viață pentru a încânta sufletele micilor, dar și mai marilor spectatori. Festivalul debutează, ca în fiecare an, cu „Parada de personaje și păpuși de basm”, eveniment ce va avea loc vineri, 18 mai, de la ora 16:00, cu pornire din Pasajul Vulturu Negru, în care copiii sunt invitați să-și întâlnească personajele de poveste favorite.

 PROGRAMUL FESTIVALULUI  DE TEATRU PENTRU COPII ARCADIA 18 MAI – 10 IUNIE 2018

🔴 Vineri, 18 mai

🔴 Sâmbătă, 19 mai

🔴 Duminică, 20 mai

🔴 Vineri, 25 mai

🔴 Sâmbătă, 26 mai

🔴 Duminică, 27 mai

🔴 Vineri, 1 iunie (în cadrul Kids Fest Oradea)

🔴 Sâmbătă, 2 iunie (în cadrul Kids Fest Oradea)

🔴 Duminică, 3 iunie (în cadrul Kids Fest Oradea)

🔴 Vineri, 8 iunie

🔴 Sâmbătă, 9 iunie

🔴 Duminică, 10 iunie

ATELIERE

🔴 4 – 8 Iunie, începând cu  orele 16:00 , ATELIERE DE CREAȚIE ȘI DE ACTIVITĂȚI ÎN AER LIBER susținute de ONCR, în Cetatea Oradea

 Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a teatrului de marți până vineri în intervalul orar 12:00 – 18:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0372/368 475.

❗Intrarea va fi liberă la spectacolele care vor avea loc în Cetatea Oradea