Folosim cookie-uri | We use cookies
×
Teatrul Regina Maria

Copiii și părinții sunt invitați sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 11.00, la Sala Mare, la prima reprezentație din acest an a îndrăgitului spectacol pentru copii  « Vrăjitorul din Oz ».

Scris la începutul secolului al XX-lea, mai precis în 1900, de Frank Baum, « Vrăjitorul din Oz » a devenit cu timpul o poveste nemuritoare care prezintă peripeţiile lui Dorothy, o fetiţă din Kansas, aruncată de o tornadă pe meleaguri necunoscute, alături de un întreg alai de personaje – Omul de Paie, Omul de Tinichea, Leul şi Toto, căţeluşul. Călătoria personajelor spre Oraşul de Smarald a fascinat multe generaţii de copii şi continuă să încânte şi astăzi, invitând, în ultimă instanţă la cunoaşterea sinelui, a comorilor pe care le purtăm în noi.

Magica poveste a fost pusă în scenă de către regizorul Dan Mirea. Decorul fantastic și costumele (realizate de Oana Cernea), muzica şi interpretarea actorilor Alina Leonte, Anca Sigmirean, Mirela Lupu, Emil Sauciuc, Andrian Locovei, Sebastian Lupu, George Voinese sunt ingredientele unui spectacol pentru copii de succes.

Prețul unui bilet la spectacolul VRĂJITORUL DIN OZ este de 8 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii. Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul www.biletmaster.ro și de la Agenția Teatrului, deschisă de luni până vineri între orele 12-18 și în weekend, între orele 10-13, dar și cu o oră înainte de spectacol.

Cei mari sunt invitați la spectacolul ȚIGANIADA, care va avea loc miercuri, 9 ianuarie, de la ora 18, la Sala Mare. Vă așteptăm la un spectacol colorat, cu muzică și dansuri țigănești!

Un alt spectacol la care avem plăcerea de-a vă invita e BORDEL, care se va juca sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 18, la Sala Mare (în regim cu publicul pe scenă – spectacol interzis minorilor sub 16 ani).

Vă așteptăm cu drag la spectacolele noastre!

×

TOP